Zelené potraviny

Starostlivý výber suroviny zaisťuje nadštandardnú kvalitu a úžitkovosť našich produktov.
„Predávame iba to, čo sami nakupujeme.“
Produkty Green Ways nie sú náhradou za pestrú stravu. Sú len jej kvalitným doplnkom. Nie sú ani liekmi, ani ich nenahrádzajú. Majú vlastnosti zeleniny, a navyše majú užívateľsky praktickejší spôsob použitia.

Jačmeň Green Ways

Jačmeň Green Ways obsahuje celú škálu biologicky aktívnych látok, ktorých neúplný zoznam je uvedený v tabuľke základných nutričných hodnôt. Avšak akákoľvek z kontextu vytrhnutá účinná látka alebo hodnota jednej mikro- či makroživiny nevypovedá o celkovom prínose zelených potravín pre človeka. Dôležitá je totiž celková súhra a synergia všetkých látok, nie údaje o hodnotách aktuálne módnych účinných zložiek. Preto sa sústredíme nie na „výživu čísel“, ale na „výživu súvislostí“.

O hodnote nápoja z jačmeňa rozhoduje nielen zloženie, ale aj forma spracovania. Jačmeň GW je spracovávaný maximálne šetrne a obsahuje preto široké spektrum živých enzýmov. Vďaka krátkemu, minútovému sušeniu v aerodisperznej sušičke pri teplote max 31 °C je Jačmeň GW „živým“ produktom. Enzymatická aktivita bola zmeraná v prípade 20 známych enzýmov, ako je napríklad superoxiddismutáza, cytochrómoxidáza a ďalšie. Na zachovanie enzymatickej aktivity udržujte balenie v suchu, chlade a tme a pri príprave nápoja používajte vodu studenú, alebo maximálne vlažnú.

Jačmeň GW neobsahuje žiadne prísady, ide o úplne čistý prírodný produkt. Vysušená šťava z jačmeňa neobsahuje lepok (glutén), nie je pasterizovaný a je maximálne vstrebateľný.

Zloženie

Úžitok Jačmeňa Green Ways

Jačmeň Green Ways je svieži, enzymatický nápoj plný biologicky aktívnych látok. Predstavte si mladú rastlinku jačmennej trávy, ako klíči, preráža tvrdú kôru zeminy a dynamicky rastie smerom hore k slnku. Tento druh energie a vlastností nám rastlinka odovzdáva. Zbiera sa v období svojej najvyššej vitality, kedy priamo saje nesmierne množstvo živín a energie zo zeme, vody, vzduchu a slnka. V tichu svojho rastlinného tela spracováva základné stavebné kamene a pretvára ich na zložitejšie látky. Tie potom vo svojom tele odovzdáva všetkým nadradeným životným formám.

Zelené potraviny – a nápoj z mladého jačmeňa je jedným z príkladov – môžeme vnímať ako pomyselnú potravinovú základňu. Podobne ako sú pevné základy predpokladom úspešnej a bezpečnej stavby rodinného domu, sú zelené potraviny predpokladom pevnosti a bezpečia našej stravy. Tento druh vnímania úlohy zelených potravín je dôležitejší než bádanie nad zoznamami izolovaných účinných látok a ich izolovaných účinkov. Hans Günter Berner v knihe „Hladovanie nad plným hrncom“ vykresľuje človiečika, ktorý sa napcháva, priberá, ale napriek tomu umiera na nutričnú podvýživu ... Vyčerpaná pôda živí „hladné“ plodiny. Tie zase sýtia nás, a preto, aj napriek tuku okolo vlastného pása, umierame od hladu.

Návod na použitie a odporúčaná denná spotreba

Dvakrát denne čajová lyžička Jačmeňa GW. Zelené potraviny sa užívajú ideálne nalačno, teda 30 minút pred jedlom alebo 2 hodiny po jedle, vždy však s najmenej hodinovým odstupom od klasických liekov. Zelené potraviny môžeme vnímať ako „koncentrovanú“ zeleninu, preto všeobecne platí, že dávkovanie závisí od životného štýlu užívateľa. Predávkovanie nápojom z jačmeňa (podobne ako predávkovanie zeleninou) nehrozí a poddávkovanie je zbytočné.

 

Chlorella

Chlorella Green Ways obsahuje okrem širokej škály biologicky aktívnych látok, ktorých neúplný zoznam je uvedený v tabuľke základných nutričných hodnôt, tiež ďalšie unikátne látky. Je napríklad jedným z najbohatších zdrojov zeleného farbiva chlorofylu, vďaka ktorému vďačíme za život na tejto planéte. Avšak akákoľvek z kontextu vytrhnutá účinná látka alebo hodnota jednej mikro- či makroživiny nevypovedá o celkovom prínose zelených potravín pre človeka. Dôležitá je totiž celková súhra a synergia všetkých látok, nie údaje o hodnotách aktuálne módnych účinných zložiek. Preto sa sústredíme nie na „výživu čísel“, ale na „výživu súvislostí“.

O hodnote Chlorelly rozhoduje nielen zloženie, ale aj forma spracovania. Chlorella GW je vyrábaná tak, aby bol zachovaný maximálny obsah účinných látok, a aby tieto látky boli maximálne vstrebateľné a pre organizmus prístupné. K tomu prispieva aj unikátna metóda sprayového sušenia Chlorelly GW (STEAM), ktorá zaručuje vysokú vstrebateľnosť nutričných látok (minimálne 80 %).

Chlorella GW neobsahuje žiadne prísady, ide o úplne čistý produkt!

Zloženie

Úžitok Chlorelly Green Ways

Chlorella – táto smaragdová „konzerva“ plná vitálnych látok – bola pre svet objavená nie vďaka masívnej reklame, ale preto, lebo funguje. Fungovanie má v popise práce – táto jednobunková sladkovodná riasa totiž patrí medzi najjednoduchšie formy života, od ktorých závisia formy vyššie, komplexnejšie a zložitejšie. Je svojbytná, samostatná a pre život dokonale vybavená. Podobne ako ostatné fotosyntetizujúce organizmy je predpokladom a základom celého vyššieho potravinového i životného reťazca.

Zelené potraviny – a chlorella je jedným z príkladov – môžeme vnímať ako pomyselnú potravinovú základňu. A podobne ako sú pevné základy predpokladom úspešnej a bezpečnej stavby rodinného domu, sú zelené potraviny predpokladom pevnosti a bezpečia našich jedálnych lístkov. Toto vnímanie úlohy zelených potravín je dôležitejšie ako dlhé zoznamy izolovaných účinných látok a ich izolovaných účinkov.

Chlorella Green Ways je kvalitným palivom a výberovou potravou pre naše bunky. Môžeme ju vnímať ako organicky pestovanú zeleninu najvyššej kvality. Tej je nadradená iba svojou užívateľsky praktickou formou tabliet.

Návod na použitie a odporúčaná denná spotreba

Štandardné denné množstvo chlorelly pre dospelého zdravého človeka je asi 5 g (20 tabliet). Zelené potraviny môžeme vnímať ako „koncentrovanú“ zeleninu, preto všeobecne platí, že dávkovanie závisí od životného štýlu užívateľa. Predávkovanie chlorellou (podobne ako predávkovanie zeleninou) nehrozí a poddávkovanie je zbytočné. Je potrebné dbať na dostatočný prísun tekutín (čistá voda), aby mohol prebiehať detoxikačný proces. Zelené potraviny sa užívajú ideálne nalačno, teda 30 minút pred jedlom alebo 2 hodiny po jedle, vždy však s najmenej hodinovým odstupom od klasických liekov.